2011. július 18., hétfő

A vendégházról

Balatonendréd a Balaton déli partján fekszik Budapesttől kb. 120 km távolságra. Az M7-esről közvetlen lejárattal rendelkezik, a tó felől pedig Zamárdiból ágazik el az út, amelyen végighaladva a községbe jutunk. A település a Balaton déli partjától mintegy 4-5 kilométerre fekszik. Közúton vagy kerékpáron lehet csak megközelíteni, vasútja nincs ugyan, de az autóbuszjáratok Siófok felé viszont rendszeresek és gyakoriak.

Ebben a csendes kis faluban található a Napsugár Vendégház, mely szeretettel várja kedves vendégeit május 15-től október 31-ig.

A ház 60m2 alapterületű.

A vendégházban minden biztosított a kellemes családi pihenéshez vagy a szórakozáshoz kisebb baráti társaságok részére.

Összesen négy szoba áll vendégeink rendelkezésére. 2 a földszinten, 2 pedig az emeleten. A földszinten található a jól felszerelt konyha mikrohullámú sütővel, beépített kombinált tűzhellyel, beépített hűtőszekrénnyel, teafőzővel. Szintén a földszinten található a zuhanyzós, WC-s fürdőszoba. Az emeleten a két szoba mellett található még egy WC mosdóval.

A teraszról csodálatos kilátás tárul az itt pihenők elé. Látni a Balatont, Siófokot és a kedves kis közeli dombokat, melyek kiválóan alkalmasak könnyed kis túrázásra.

Az udvaron a gyümölcsfák árnyékában kerti zuhany biztosít kellemes felfrissülést. Az udvaron található még egy kis pihenő rész, mely tökéletesen alkalmas nyáresti sörözésre, borozgatásra, szalonnasütésre.

A szálláshelytől pár száz méterre étterem, söröző, pékség található.

A hely legnagyobb vonzereje a Balaton, mely rengeteg programot tartogat az itt pihenők számára. A legközelebbi partszakasz Zamárdiban található. A strand ingyenes, ahogy a parkolás is az egész városban.

A Balaton pezsgő világához közel csendes, nyugodt, családias környezetben várjuk kedves vendégeinket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése